Ajanvaraus

Voit varata ajan puhelimitse, sähköpostitse tai ajanvarauslomakkeella. Huomioithan ennen yhteydenottoa palvelualueeni jos haluat varata kotikäynnin.

Hierontatilanteessa en pysty vastaamaan puhelimeen, joten ole ystävällinen ja yritä myöhemmin uudelleen tai ota yhteyttä sähköpostilla tai ajanvarauslomakkeella. Pyrin vastaamaan 24h tunnin kuluessa arkisin. Viikonloppuna ja loma-aikoina satunnaisesti, loma-ajoista tiedotetaan näillä sivuilla.

Ajanvarauksen yhteydessä selvitetään myös koiran terveydentilaa, jotkin sairaudet voivat olla este hieronnalle. 
Hierontakerta on kestoltaan noin tunnin. Ensimmäiseen käyntiin on hyvä varata hieman enemmän aikaa.

Ajanvarauksen peruutus tai siirto

Mikäli haluat peruuttaa hieronta-ajan, tulee se tehdä puhelimitse, tekstiviestitse tai sähköpostitse viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Näin ollen aika voidaan antaa jollekin toiselle sitä tarvitsevalle. 

Myöhässä perutusta ajasta veloitamme 50% palvelun hinnasta. Peruuttamattomasta ajasta joudutaan veloittamaan normaali hierontamaksu. Veloitusta ei sovelleta sairastapauksen sattuessa. 

Hinnasto

Maksutapana käteinen tai yleisimmät kortit.

Hierontaan sisältyy myös liikuntaelimistön tutkiminen ja venytykset.
Tarpeen mukaan hieronnassa käytetään myös triggerpainantaa, nivelten artikulaatiota, kraniosakraalikäsittelyä sekä matalateholaser-hoitoa ja nämä sisältyvät aina hierontahintaan.

Kotikäynnit on jaettu kahteen eri alueeseen lähtöpisteestä ajetun matkan perusteella. Oman alueen voi tarkistaa helposti Google mapsista (Kauklahti - oma osoite) tai kysymällä.

Hinnat sisältävät matkakulut sekä alv

Alue 1 max. 20km Espoon Kauklahdesta
Alue 2 max. 20-30km Espoon Kauklahdesta

Kotikäynnit (sis. matkakulut) Alue 1  Alue 2 
Koirahieronta 57€ 59€
Perheen seuraavat koirat
(2. ja 3. jne) samalla kerralla
45€/40€ 45€/40€
Tehopaketti 3xhierontasarja 160€ 170€
5x -sarjakortti 255€ 265€
10x -sarjakortti 480€ 500€
     
Koirahieronta kotivastaanotto/
Espoo/Kauklahti
45€  

Sarjakortit ovat talouskohtaisia, samaa korttia voidaan käyttään perheen kaikille koirille. Sarjakorteilla ei ole viimeistä voimassaoloaikaa. Sarjakortteja ei lunasteta takaisin.

 

COVID

 

 

 

 

 

 


Päivitetty 24.1.2022

COVID-19 koronaviruspandemian noudatetaan erityistä huomiota koirahieronnan ajanvarauksiin ja tapaamisiin. Tarkoituksena on turvata alan ammattilaisena, sekä omaa, että teidän asiakkaiden terveyttä. Koska toiminta on keskittynyt yksityisiin kotikäynteihin ja kotivastaanotolle, meillä ei ole ns. ylimääräisiä kontakteja, vaan palvelumme on hyvin rajattua. 

Testaan itseni 7pv:n välein koronan kotitestillä (BOSON SARS-COV-2 antigeenipikatesti).
Koronaviruksen kotitesti SARS-CoV-2-antigeenipikatesti on yksivaiheinen in vitro -testi, mikä perustuu immonokromatografiaan. Pikatesti on kehitetty nopeaan, kvalitatiiviseen SARS-CoV-2-viruksen antigeenimääritykseen, tarkkuus 99,20 %. Testi tunnistaa myös mutatoituneet virukset. 
Pikatesti on EU:n hyväksymä ja CE-merkitty.

Ohjeet asiakkaille:

  • Asiointi vain terveenä! Mikäli sinulla tai perheenjäsenellä on flunssan kaltaisia oireita, ole yhteydessä ajan siirtoa varten.
  • Mikäli sinä/lähipiirisi on ollut kontaktissa koronavirusta sairastavan henkilön kanssa, ole yhteydessä ajan siirtoa varten. 

Miten hoidamme tapaamiset:

  • Kotikäyntien yhteydessä huolehditaan tarkasta käsihygieniasta
  • Hoitotilanteessa asiakkaalla/kotivastaanotolla käytän FFP2 tason maskia
  • Asiakas saa halutessaan kertakäyttöisen suusuojan tai FFP2 maskin hoidon ajaksi ellei asiakkaalla itsellään ole sellaista
  • Kotivastaanotolla ennen ja jälkeen jokaisen asiakkaan, tila pestään ja desinfioidaan huolellisesti
  • Koirien hierontahoito kotivastaanotolla myös ilman omistajan läsnäoloa on mahdollista 
  • Olen saanut kolme rokoteannosta

Tilannetta seurataan tarkasti päivittäin ja mikäli tulee muutoksia, niistä tiedotetaan asiakasviestillä, sekä koirahieronnan verkkosivuilla.

Tarjoan nyt poikkeusaikana kotivastaanotolla myös palvelua, jossa voit tuoda koirasi hierontaan ja lähteä itse vaikka lenkille siksi aikaa. Näin vähennämme ihmiskontakteja. Meiltä löytyy hierojalle luotettava apulainen oman perheen sisältä (täysi-ikäinen), joka silittelee ja tarvittaessa namittaa koiraasi hieronnan aikana. Sopii koirille, jotka suostuvat jäämään hoidettavaksi ilman omistajan läsnäoloa.