Ajanvaraus

Huomioithan palvelualueeni jos haluat varata kotikäynnin tai kysy, ellet ole varma kuuluuko asuinpaikkasi kotikäynnin piiriin. 

Hierontatilanteessa en pysty vastaamaan puhelimeen, joten ole ystävällinen ja yritä myöhemmin uudelleen tai ota yhteyttä sähköpostilla tai ajanvarauslomakkeella. Pyrin vastaamaan 24h tunnin kuluessa arkisin. Viikonloppuna ja loma-aikoina satunnaisesti, loma-ajoista tiedotetaan näillä sivuilla.

Ajanvarauksen yhteydessä selvitetään myös koiran terveydentilaa, jotkin sairaudet voivat olla este hieronnalle. 
Hierontakerta on kestoltaan noin 60min. Ensimmäiseen käyntiin on hyvä varata hieman enemmän aikaa.

Kotikäynnille voit varata ajan vain puhelimitse, sähköpostitse tai ajanvarauslomakkeella

Toimipisteeseeni Tuusulan Nahkelaan (kotivastaanotto) ajanvarauksen voi tehdä myös varauskalenterin kautta. Kalenteriin avataan muutamia aikoja, mikäli et löydä sopivaa aikaa tai haluat kotikäynnin, ole yhteydessä.

Varaa aika 

Ajanvarauksen peruutus tai siirto

Mikäli haluat peruuttaa hieronta-ajan, tulee se tehdä puhelimitse, tekstiviestitse tai sähköpostitse viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Näin ollen aika voidaan antaa jollekin toiselle sitä tarvitsevalle. 

Myöhässä perutusta ajasta veloitamme 50% palvelun hinnasta. Peruuttamattomasta ajasta joudutaan veloittamaan normaali hierontamaksu. Veloitusta ei sovelleta sairastapauksen sattuessa. 

Hinnasto

Maksutapana käteinen tai korttimaksu (pankki/luottokortit sekä lähimaksut)

Hierontaan sisältyy myös liikuntaelimistön tutkiminen ja venytykset.
Tarpeen mukaan hieronnassa käytetään myös triggerpainantaa, nivelten artikulaatiota sekä matalateholaser-hoitoa ja nämä sisältyvät aina hierontahintaan. Saat tarvittaessa täsmäohjeita koiran fyysisen kunnon kehittämiseen tai ylläpitämiseen mm. jumppaohjeita, venytyksiä jne. 

Kotikäynnit on jaettu kahteen eri alueeseen lähtöpisteestä ajetun matkan perusteella. Oman alueen voi tarkistaa helposti Google mapsista (Nahkela - oma osoite) rajatapauksissa kysy, autan mielelläni.

Hinnat sisältävät matkakulut sekä alv 24%

Alue 1 max. 20km Tuusulan Nahkelasta
Alue 2 max. 20-35km Tuusulan Nahkelasta

Kotikäynnit (sis. matkakulut) Alue 1  Alue 2 
Koirahieronta 57€ 59€
Perheen seuraavat koirat
(2. ja 3. jne) samalla kerralla
45€/40€ 45€/40€
     
5x -sarjakortti 255€ 265€
10x -sarjakortti 480€ 500€
     
Koirahieronta kotivastaanotto/
Tuusula, Nahkela
45€  

Sarjakortit ovat talouskohtaisia, samaa korttia voidaan käyttää perheen kaikille koirille eikä niillä ole viimeistä voimassaoloaikaa. Sarjakortteja ei lunasteta takaisin.

VERKKOKURSSIT

Haluaisitko oppia lämmittelemään, jäähdyttelemään ja palauttamaan koiraasi suorituksen jälkeen? Vai kiinnostaako aktiivisen koiran (sopii myös nuorille ja senioreille) kehonhuolto verkkokurssina. Olen kehittänyt edulliset verkokurssit jokaiselle oman koiran kehonhuollosta kiinnostuneille kotona tehtäviksi. Lue lisää verkkokursseista