Voit varata ajan puhelimitse, sähköpostitse tai ajanvarauslomakkeella. Huomioithan ennen yhteydenottoa palvelualueeni.

Puhelimitse minut tavoittaa arkisin parhaiten klo 10-16.00 välillä. Hierontatilanteessa en pysty vastaamaan puhelimeen, joten ole ystävällinen ja yritä myöhemmin uudelleen tai ota yhteyttä sähköpostilla tai ajanvarauslomakkeella. Pyrin vastaamaan 24h tunnin kuluessa arkisin. Viikonloppuna ja loma-aikoina satunnaisesti, loma-ajoista tiedotetaan näillä sivuilla.

Ajanvarauksen yhteydessä selvitetään myös koiran terveydentilaa, jotkin sairaudet voivat olla este hieronnalle. 
Hierontakerta on kestoltaan noin tunnin.

Mikäli haluat peruuttaa hieronta-ajan, tulee se tehdä puhelimitse viimeistään edellisenä päivänä. 
On paljon hierontaa tarvitsevia ja näin ollen aika voidaan antaa jollekin toiselle sitä tarvitsevalle. 
Peruuttamattomasta ajasta joudutaan veloittamaan normaali hierontamaksu.

COVID

 

 

 

 

 


Päivitetty 29.3.2020 klo 19.30

Uuden COVID-19 koronaviruspandemian vuoksi joudun noudattamaan erityistä huomiota koirahieronnan ajanvarauksiin ja tapaamisiin. Tarkoituksena on turvata alan ammattilaisena, sekä omaa, että teidän asiakkaiden terveyttä. Näin toimimalla turvaamme meitä kaikkia. Noudatamme hyvää ja tehostettua käsihygieniaa kaikissa tilanteissa. Koska toiminta on keskittynyt kotikäynteihin ja kotivastaanotolle, meillä ei ole ns. ylimääräisiä kontakteja, vaan palvelumme on hyvin rajattua. 
 

  • Asiointi vain terveenä! Mikäli sinulla tai perheenjäsenellä on flunssan kaltaisia oireita, ole yhteydessä ajan siirtoa varten.
  • Matkustaminen. Mikäli sinä tai perheenjäsenesi on matkustanut 14vrk sisällä ennen varattua koirahieronta-aikaa, ole yhteydessä ajan siirtoa varten.
  • Mikäli olet ollut kontaktissa koronavirusta sairastavan henkilön kanssa, ole yhteydessä ajan siirtoa varten. 

Tilannetta seurataan tarkasti päivittäin ja mikäli tulee muutoksia, niistä tiedotetaan asiakasviestillä, sekä koirahieronnan verkkosivuilla.

Suositus:

Tarjoan nyt poikkeusaikana kotivastaanotolla myös palvelua, jossa voit tuoda koirasi hierontaan ja lähteä itse vaikka lenkille siksi aikaa. Näin vähennämme ihmiskontakteja. Meiltä löytyy hierojalle luotettava apulainen oman perheen sisältä (täysi-ikäinen), joka silittelee ja tarvittaessa namittaa koiraasi hieronnan aikana. Sopii koirille, jotka suostuvat jäämään hoidettavaksi ilman omistajan läsnäoloa. 

Olen laatinut ulkoilureitin kauniissa maalaismaisemissa pituudeltaan noin reilu 4km. Saat mukaasi reittikartan ja täällä ei ole ihmisistä ruuhkaa, nauti maisemista ja ulkoilmasta. Me huolehdimme sillä välin koirastasi parhaalla mahdollisella tavalla. 

Hinnasto

Maksutapana ainoastaan käteinen. 

Hierontaan sisältyy myös liikuntaelimistön tutkiminen ja venytykset.
Tarpeen mukaan hieronnassa käytetään myös triggerpainantaa, nivelten artikulaatiota, kraniosakraalikäsittelyä sekä matalateholaser-hoitoa. 

Hinnat sisältävät matkakulut

Hierontakerta/1 koira 50€
Perheen seuraavat koirat samalla kerralla (ei sarjakorteissa) 40€
Kotivastaanotto Espoossa 40€
5-kerran kortti 220€
10-kerran kortti 420€

Sarjakortit ovat talouskohtaisia, samaa korttia voidaan käyttään perheen kaikille koirille. Sarjakortteja ei lunasteta takaisin.